Welkom bij Sportcenter LUCTOR.

Ons adres: Stationsplein 13, 6901BE Zevenaar.

Telefoon: 0316-332016

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag
13.00 - 17.00 uur en 18.00 - 22.00 uur
Zaterdag 11.00 - 14.00 uur.
Woensdagmiddag gesloten.

Wij bieden u:

  • Fitness
  • Fysio -Med- Sport
  • Cardio / conditietraining
  • Gewichtscontrole programma
  • Gerichte krachttraining
  • Natural Body-building

Voor alle takken van sport zijn deskundige begeleiders aanwezig.

Alle vormen van sport binnen Sportcenter Luctor zijn vrij, dus u bepaalt zelf wanneer u traint!

Door de wetenschappelijk ontwikkelde test, de elektronisch geregelde apparatuur, individueel aangepaste trainingsschema's en deskundige begeleiding, is training bij Sportcenter LUCTOR ook uitermate geschikt voor revalidatie-doeleinden. Op regelmatige tijden houdt onze fysiotherapeut spreekuren in het Sportcenter, en in overleg met de behandelend arts of begeleider kan zo een aangepast revalidatie of trainingsschema worden samengesteld.
Zie hiervoor de speciale folder: Fysio -Med- Sport.

Prijzen

Fitness en Body-Building:

Proefles (eenmalig) fl. 10,-
12x kaart (4 mnd. geldig) fl. 110,-
Middag abb. (voor 3 mnd) fl. 115,-
Totaal abb. (voor 3 mnd) fl. 175,-

Fysio -Med- Sport: vraag onze aparte folder.

Gewichtscontrole programma: in overleg.

Cardio/Conditie: 20 trainingsuren in max. 3 mnd. fl. 205,-

Alle betalingen à contant!

Sporten.

Bij het fitness is het doel de spieren strakker te maken, de bewegingsstructuur en beweeglijkheid te bevorderen, kortom de algehele conditie te verbeteren. Met behulp van de modernste apparatuur, uiteraard uitgerust met steekgewichten zodat men met een simpele beweging de belasting kan veranderen, worden alle spiergroepen in het lichaam getraind.

Bij het body-building wordt getracht de spieren in omvang te laten toenemen, met als doel het vormen van een forser en sterker lichaam. Dit doel streven wij bij Sportcenter Luctor op een geheel natuurlijke wijze na.

Gerichte krachttraining bestaat uit individuele trainingsschema's, speciaal ontworpen om sporters nog beter te laten functioneren in hun specifieke takken van sport zoals hardlopen, wielrennen, atletiek, zwemmen, balsporten etc.

In het Gewichtscontrole-programma, wordt beweging gecombineerd met het samenstellen van een voedingsadvies. Het bewegingsgedeelte wordt uitgevoerd op cardio-apparatuur, en daarbij ligt het accent op vetverbranding. Het voedingsadvies wordt opgesteld in overleg met de voedingsdeskundige van het centrum, waarbij de nadruk ligt op de juiste samenstelling van de voeding, en rekening gehouden wordt met het leefpatroon en persoonlijke voorkeuren van de deelnemer.

Bij Cardio-conditietraining komt er geen gewicht aan te pas. Het doel is conditieverbetering en/of vetverbranding, en daarvoor maakt men gebruik van fietsen, roeimachines, steppers, climbers, langlauf-simulators en loopbanden, allen voorzien van display's waarop zaken als tijd, afstand, calorie-verbruik en, via een zender op het lichaam, hartslagfrequentie af te lezen zijn. Iedereen voert bij aanvang een wetenschappelijk ontwikkelde test uit. Naar aanleiding van die gegevens stelt de begeleider een persoonlijk trainingsschema op.